Тридневен фестивал на открито започва в гората над Куклен

07:29, 03 юли 15 / Любопитно 25 590 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Над 500 участници и 1500 гости се включват във фестивала на открито WakeЪп!, който започва днес в гората и по поляните над Куклен, по пътя за манастира "Св. св. Козма и Дамян".

Официалното откриване на тридневното забавление сред природата е от 17 часа със специалните гости от Македония - групите Conquering Lion и Green Out. Поканени са и двама диджеи от Сърбия E-Clip и Oxi.

В неделя, последния ден на фестивала, входът ще бъде със свободен достъп, като по традиция ще започне с народна песен, гайди и хоро по изгрев-слънце. Богатата програма ще продължи и след залеза.

15 групи, сред които "Карандила Джуниър", "Тъпани и гайди" и "Балкански", ще се включат в програмата, която е структурирана в 4 тематични партита. Жанровете са хип-хоп, реге, етно фюжън и транс. Партитата ще са на 2 вечерни сцени, а през деня малка сцена, качена на дърветата, ще озвучава вълшебната гора.

Ще има артбазар, както и шатра за лекции, в които ще се обсъждат многото аспекти на алтернативния начин на живот, представени от хора, споделящи личния си опит. Дневната програма включва кино, театър, различни видове спорт, йога и работилници.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама