Здравко Димитров: Подписах за промените в Конституцията заради съдебната реформа

09:42, 25 юли 15 / Политика 25 394 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Убеден съм, че подписването на компромисния проект за промени в основния закон от такова голямо мнозинство е гаранция за провеждането на предстоящата дългоочаквана реформа в съдебната система." Това публикува в профила си във фейсбук пловдивският депутат Здравко Димитров.

Припомняме, че независимо от факта, че бе изключен от парламентарната група, Димитров подписа новия компромисен проект за промени в Конституцията, с които се дава старт на съдебната реформа.

"Разговорът ми с Цветанов беше мъжки", обяснява низвергнатият от ГЕРБ доскорошен областен шеф на партията и настоящ независим кандидат-кмет на Пловдив пред в. "Преса". За подписването Димитров бил извикан лично от Цветан Цветанов и пристигнал от Пловдив, където имал ангажименти.

"Не съм поискал нищо, подписах, защото съм дал дума, че ще подкрепя всяко добро решение. Идеята ГЕРБ си е у мен. Не мога да кажа нищо лошо за партията", коментира Димитров. Той е категоричен, че няма да напусне парламента и щом се наложи, ще участва в ключови гласувания. "Не съм се занимавал досега с компромати и нямам намерение да го правя", твърди Здравко Димитров.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама