Петима ранени при инцидент на пътя Хасково-Пловдив

13:09, 25 авг 15 / Любопитно 25 318 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Петима, сред които и едногодишно дете, пострадаха при катастрофа на пътя между Хасково и Пловдив, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

 Сигналът за произшествието в района на Садово е подаден около 16.45 ч. На място е установено, че "Мерцедес" с френска регистрация предприел неправилно изпреварване и навлязъл в лентата за насрещно движение, където се блъснал странично в товарен автомобил "МАН". В резултат на удара колата се завъртяла, а в нея се ударил движещ се зад камиона лек автомобил "КИА".

В болница за обстойни прегледи са откарани петима чужди граждани, пътували в "Мерцедес"-а 52-годишната шофьорка, 35-годишна жена, двама мъже на 60 и 28 години и момиченце на една година. Детето е с натъртвания по тялото, а останалите са с леки наранявания.

Няма данни за употреба на алкохол от страна на водачите на камиона, на 42 години от Асеновград, и на "КИА"-та, на 58 години от Димитровград. На пострадалата шофьорка е назначена кръвна проба. Работата по случая продължават служители от сектор “Пътна полиция” – Пловдив.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама