Борисов: Зико ми е приятел, но Тотев е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив (снимки)

21:08, 03 сеп 15 25 310 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Зико ми е приятел, но кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив е Иван Тотев." Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на визитата си в Града под тепетата тази вечер. Борисов пристигна специално, за да види Многофункционална зала Колодрума, както и Пеещите фонтани в Цар-Симеоновата градина, тъй като не успя да присъства на откриването и на двата емблематични за града обекта.

"ГЕРБ е голяма партия, вече имаме по няколко кандидата за всеки пост и все по-трудно ги удържам. Здравко Димитров ми е приятел, от много години е с мене, но кандидат на ГЕРБ е Иван Тотев. Това ми е предложила партийната организация, това са гласували, това е одобрено. Това не значи, че със Здравко ще се скарам, надявам се и двамата да имат разума да водят толерантна кампания", посочи Борисов и допълни: "Факт е, че в Пловдив се случиха много добри неща през този мандат".

Той не скри възхищението си от "Колодрума", сравнявайки я с най-модерната зала в Туркменистан, където се готвят за азиатските игри през 2017 година. Веднага след това Борисов се отправи към Пеещите фонтани, където изгледа програмата от близкото кафене.По-късно се очаква той да инспектира и ремонтът на Драматичния театър, чийто официален старт бе даден тази неделя от министърът на културата Вежди Рашидов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама