Петима заловени с наркотици в Пловдив

11:42, 04 окт 15 25 441 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Петима са заловени с наркотици в хода на полицейски проверки през последното денонощие, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пловдив.

Вчера в ареста на Първо РУ за 24 часа са били приведени 25-годишен мъж от град Куклен и 27-годишен от село Мало Конаре. На адреса на кукленеца били открити и иззети 12 стръка канабис в различен стадий на растеж, 85 семена от наркокултурата и 0,121 грама марихуана. Малоконарецът пък бил спрян за проверка на ул. "Стефан Стамболов" с управлявания от него лек автомобил БМВ. При последвало претърсване в колата били намерени 0,703 грама марихуана, 3 таблетки от амфетаминов тип и електронна везна.

Междувременно други двама пловдивчани са били задържани за едно денонощие в Шесто РУ. В събота 18-годишният Й.Ж. бил засечен на ул. "Сокол" и при вида на униформените направил опит да се освободи от 0,443 грама хероин.

Ден по-рано в хода на съвместна акция с криминалисти от сектор "Противодействие на престъпления с висока обществена опасност" на ул. "Шумен" бил хванат криминално проявен и осъждан 26-годишен мъж, от когото са иззети 0,083 грама хероин и 0,128 грама амфетамин.

Пак в петък при обиск на 17-годишно момче от Пловдив служители от Пето РУ открили три пакетчета с марихуана с общо тегло 6,26 грама.

Срещу петимата извършители са започнати полицейски производства. Уведомена е Районна прокуратура - Пловдив.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама