"Легендите" разказват историята на българския рок в пловдивската зала "Колодрума"

12:20, 10 окт 15 / Култура 25 392 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Супергрупата "Легендите", сформирана от три поколения български музиканти, излиза и на пловдивска сцена. На 3 ноември от 20.30 часа в зала "Колодрума" ще прозвучат най-емблематичните песни, белязали историята на българския рок през последните 40 години.

"Легендите" са Константин Марков и Стенли от "Тангра", Константин Цеков от ФСБ, Йордан Караджов от "Сигнал", Митко Кърнев от D2 и певецът Любо Киров. Те се събраха за поредица от концерти в цяла България, които започнаха от Бургас и Варна. "Надяваме се хората, които дойдат на тези концерти, да получат едно ново и уникално преживяване и да си тръгнат доволни и щастливи", коментира китаристът Митко Кърнев.

Вечните песни ще звучат в оригиналните им аранжименти, като ще има и специална мултимедия, която напълно ще потопи публиката в духа на времето, създало хитовете.

На сцената музикантите влизат и в нетипични за тях роли - Стенли пее хитове на D2, Данчо Караджов - на група ТЕ, а Любо - на ФСБ, като същевременно ще покаже и уменията си на барабанист.

Билети - на касата пред Община Пловдив и в мрежата на Eventim.bg.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама