Нешка Робева в Пловдив: Тази вечер беше най-силният ни спектакъл

23:08, 26 ное 15 / Култура 25 448 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Неповторим двучасов спектакъл на трупата на Нешка Робева вдигна тази вечер на крака зрителите в пловдивската зала "Колодрума".

Заедно с невероятните млади танцьори близо 3000 пловдивчани преживяха едно вълнуващо пътуване през времето, поднесено на публиката чрез музиката, песните и танците на балканските народи, смесени с руски романси и частушки, аржентинско танго, хип-хоп, рок и латино ритми.

Уникалното шоу е част от юбилейното турне за 15-годишнината на трупата, затова в него са преплетени най-впечатляващите изпълнения от всички изнасяни досега спектакли. Отделните откъси пък са умело свързани с брилянтните изпълнения на Иво Папазов–Ибряма и неговия оркестър и групата "Руска Рома".

"Благодарим от все сърце на тези прекрасни артисти. Тази вечер като че ли беше най-силният ни спектакъл. В Пловдив не сме се виждали от две години и енергията наистина е невероятна.

Искам да благодаря на тези гениални музиканти – Ибряма и неговия оркестър, и на нашите руски приятели-московската група "Руска Рома".

И най-вече искам да благодаря на момичета и момчета, които играха така, както не съм ги виждала да играят поне на това турне", каза в края на спектакъла Нешка Робева, след което трупата излезе на поредния бис.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама