Пловдивчанчета пускат писма до Дядо Коледа в Кукления театър

22:06, 30 ное 15 / Култура 25 771 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кутия за писма до Дядо Коледа има вече и във фоайето на Кукления театър в Пловдив. Всяка година, поддържайки връзка с екипа на щедрия белобрад вълшебник, "Български пощи" ЕАД организира конкурс за най-красиво писмо до Дядо Коледа. За първи път партньор в инициативата е и Държавният куклен театър в Града под тепетата.

Преди или след представление в Кукления театър, но най-късно до 16.45 ч. на 7 декември, децата могат да пуснат своите послания, написани на ръка или на компютър, придружени с рисунки или стихчета. За най-добрите детски творби в конкурса "Най-красиво писмо до Дядо Коледа" "Български пощи" са подготвили специални подаръци.

Писмата, пуснати в кутията на театъра след 16.45 ч. на 7 декември, няма да участват в конкурса, но пак ще стигнат до любимия Дядо Коледа. Малчуганите не бива да забравят върху писмото да пишат "За Дядо Коледа", правилно да изпишат адреса на подателя и да залепят марка от 65 стотинки. Дядо Коледа ще отговори лично на всички детски писма.

Освен това добрият старец ще направи изненада за децата и от сцената на Кукления театър. Всяка събота и неделя до 24 декември след представление малчуганите могат да се забавляват с една специална среща.

Повече информация за това как Дядо Коледа може да изненада всяко дете - на [email protected], или на тел. 0879/446-257 или 0879/017-072.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама