Трима в болницата след побоя в Устина, един почина

15:48, 08 фев 16 25 356 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Трима души са приети в УМБАЛ "Свети Георги" след инцидента в пловдивското село Устина. Това съобщиха за Пловдив Topnovini.bg от пресцентъра на здравното заведение.

Единият от нападателите във фермата е настанен във Втора хирургия в критично състояние. Той е с прострелна рана и тежка черепно-мозъчна травма. От болницата обясниха, че буквално е обезобразен, защото е ритан в главата след като е бил прострелян.

По-късно през деня са били докарани и другите двама участници в побоя. Собственикът на фермата и близкия му роднина са с травми на главата. Настанени са в неврохирургичното  отделение и хирургичната клиника  на болницата.

Припомняме ви, че окръжна прокуратура - Пловдив наблюдава досъдебно производство във връзка с инцидент, при който през тази нощ в с.Устина, пловдивска област, двама мъже са нанесли побой на други двама души, единият от който е починал, а другият е настанен в болница с опасност за живота.  

По случая е започнало разследване, с оглед данни за умишлено убийство.  Двамата пострадали са проникнали в селско – стопанска ферма в близост до селото. На мястото се намирали  46 годишният собственик и негов близък.  Те са нанесли побой на нарушителите. Пострадалите са с неустановена до момента самоличност.

Двамата извършители са задържани от органите на полицията за срок от 24 часа, в рамките на които наблюдаващият прокурор, след преценка на събраните доказателства, ще прецени спрямо кого и какви обвинения да бъдат повдигнати.

До момента е извършен оглед на местопроизшествие, иззети са веществени доказателства, установяват се лица с отношение по случая с оглед провеждане на разпити. Предстои да бъдат назначени съдебномедицински експертизи, биологични експертизи и експертизи на веществени доказателства.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама