Община Пловдив дава 1000 лв. награден фонд в конкурс за лого на младежки форум

17:03, 10 фев 16 25 312 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Остават само 3 дни до крайния срок за приемане на предложения за участие в конкурса за визуална идентичност на Младежки форум за партньорство с местната власт (МФПМВ), напомнят от Община Пловдив.

Целта на съревнованието е създаване на оригинално лого и послание (слоган) на МФПМВ - Пловдив, което ще спомогне за разпознаваемостта на структурата от обществеността при нейното съществуване и функциониране. Младежкият форум за партньорство с местната власт е неформално обединение на местната власт в лицето на Община Пловдив, дирекция "Спорт и младежки дейности" и младежки неправителствени организации, имащи отношение към реализирането на младежка политика на територията на Града под тепетата.

В конкурса може да участва всеки български граждани индивидуално или в колектив. Всеки кандидат има право да представи не повече от 1 (едно) предложение. Проектите трябва да бъдат авторски, оформени и представени както поотделно, така и като цялостна композиция. Участниците следва да подготвят цветен и черно-бял вариант на лого и послание на български и английски език;

Предложенията трябва да бъдат представени във формат .eps, .jpg и .cdr и .pdf. Цветните разработки на лого и слоган трябва да бъдат в размер 1:1 и цветова гама по избор. Предложенията трябва да съдържат легенда за използваните шрифтове и цветове, както и кратко описание на замисъла на изображението.

Разработките следва да бъдат изпратени на хартиен и електронен носител. Хартиената разпечатка трябва да е цветна и в размер 1:1. Електронният носител е възможно да бъде CD или флаш памет, съдържащ разработката във векторен вариант (.eps и .cdr) и във формат за гледане (.jpg и .pdf).

Предложенията трябва да бъдат представени в три отделни страници на хартиен и електронен носител:

Първата страница трябва да съдържа цветен вариант (пълноцветен печат) на лого и послание (слоган) на МФПМВ - Пловдив, на български и английски език;

Втората страница трябва да съдържа черно-бял вариант на лого и послание (слоган) на МФПМВ - Пловдив, на български и английски език;

На третата страница трябва да бъде представено описание на символите и цялостна обосновка на идеята - до 1 стр., шрифт Times New Roman, размер 12.

Участниците в конкурса предават предложенията си на хартиен и електронен носител в запечатан плик с надпис, съдържащ пълните имена на автора/авторите, адрес, телефон и e-mail за обратна връзка. Разработките се подават и приемат в Деловодството на Община Пловдив на адрес: Пловдив, пл. "Стефан Стамболов" №1 за Конкурс за лого и послание на МФПМВ - Пловдив.

При приемане на предложенията от служител на общинската администрация се отбелязва вх. № на документа и датата на подаването му като посочените данни се записват във входящ регистър. Авторът на разработката също получава документ, удостоверяващ вх. № и дата на представения комплект с документи.

Срокът за подаване на предложения за конкурса е 17 часа на 15 февруари 2016 г.

Наградният фонд включва: Първа награда - 500 лв., втора награда - 300 лв., трета награда - 200 лв.

Проекти, неотговарящи на техническите изисквания на настоящите условия или без приложена към тях декларация за преотстъпване на авторските права, не подлежат на разглеждане от журито.

Класирането на участниците на призовите места ще се извърши в периода 16 февруари - 31 март 2016 г.

Публичното обявяване на класираните и награждаването ще са през март-април.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама