В Пловдив раздадоха 125 кг козунак

12:48, 01 май 16 25 333 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С истинска веселба с куп награди, песни, танци, игри, стотици балони и почерпка с 125 кг козунак Община Пловдив изненада гражданите и гостите на града за Великден.



Тържеството беше открито от заместник-кмета „Спорт, младежки дейности и социална политика” Георги Титюков. 

Десетки пловдивчани се събраха на пл. „Стефан Стамболов“, за да участват и да се веселят с празничната програма. Разнообразни семейни надпревари, състезателни игри и конкурси за „Най-красиво яйце“ и „Яйце-борец“ бяха предвидили организаторите от Дирекция „Спорт и младежки дейности”. Много изненади и награди очакваха големи и малки.



Празникът продължава и в момента с Великденска фиеста. Най-голямото великденско яйце все още очаква пловдивчани на площада, за да го изпъстрят с добри думи и послания за празника.



Всеки, който присъства, може да напише своя великденски поздрав на огромно картонено яйце, а зад него на сцената младите таланти на Пловдив сътворяват празнична Великденска Фиеста. Водещ на веселото празнично събитие е Ася Антонова, а екипът на предаването „Ася в страната на талантите” .

В  следобедната програма ще има още изпълнения на Биг Бенд – Пловдив и  Стефани Илиева. От 17.30 ч.  припомняме, че е  концертът на Deep Zone Project & бек вокали Double Voice

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама