"Кикот" представя най-смешните сцени от мюзикъли и оперети в Пловдив

20:36, 25 май 16 25 574 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Една от най-успешните програми на Музикалния театър – „Кикот”, ще гостува в Пловдив. Концерт-спектакълът се осъществява съвместно с оркестъра на Опера Пловдив. Балет и солисти на софийската оперета ще представят забавни сцени от „Царицата на чардаша”, „Графиня Марица”, Циганска любов”  и „Прилепът”.  Публиката ще се смее с Поликсена, Боздугански и Терзийска от  мюзикъла „Службогонци” на П. Хаджиев, както и с Баба Куна и Дядо Ноко от „Фалшификатори” на Д. Вълчев. Разнообразната проргама включва и атрактивни моменти от „Евита”, „Страната на усмивките” и „Йосиф” на Уебър.

„Кикот” бе премиерно представен в София за Деня на хумора и сатирата и в него участват солистите Марияна Арсенова, Станимира Василева, Светлана Иванова, Людмила Козарева, Валентина Корчакова, Еделина Кънева, Катерина Тупарова, Марчо Апостолов, Александър Мутафчийски, Пеньо Пирозов, Стефан Петков, Денко Проданов, Христо Сарафов, Богомил Спиров, Юлия Маринова заедно с балета на Музикалния театър.Режисурата е на Александър Мутафчийски, а диригент е Юли Дамянов.

Билети за „Кикот” продават на касата на Концертна зала и в Билетен център пред Общината. Спектакълът е  включен в панорама на комедиите „Завеса под звездите” в лятно кино „Орфей”. При дъжд спектакълът, който ще бъде на 2 юни от 21 часа ще се премести в Концертна зала.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама