Премиерът в Пловдив: Сега ще гледам театър, за Великобритания ще говорим вдругиден

20:19, 23 юни 16 / Политика 25 365 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Сега отивам да гледам театър. Когато изгоря, ме питахте кога ще стане. Като дойде време за Великобритания вдругиден, ще говорим и за Великобритания." Така отговори примерът Бойко Борисов на въпросите на журналисти в Пловдив за мнението му относно референдума в Обединеното кралство.

"Ако знаете какъв изгорял театър заварих в Перник, какъв беше и в Пловдив... Иначе всички са много силни за култура, за образование - страшни приказки съм чул. Какво беше тук преди две години? Гробница. Сега вижте какво е", допълни Борисов и влезе в залата, за да гледа представлението на Камен Донев "За всенародната просвета".

Премиерът остана видимо доволен от вида на напълно обновената сграда, която изгоря през август 2013 г. "Исках да видя и зоопарка, обаче театър и зоопарк в един ден... представям си заглавията", пошегува се Борисов.

В пълната голяма зала на реновирания театър министър-председателят бе посрещнат с аплодисменти. Преди началото на представлението той разгледа и помещенията зад кулисите и констатира, че всичко е направено както трябва.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама