Трима пловдивчани в класацията "Ерген на годината"

15:47, 06 юли 16 / Любопитно 25 2846 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Трима известни пловдивчани попаднаха в класацията "Ерген на годината". Това е първата по рода си класация в България, която цели да покаже свободните мъже в категориите Шоубизнес, Спорт, Бизнес и Политика. Ергените са избирани сред най-популярните свободни мъже в България - тези, за които всички говорят.

В категорията бизнес ерген попадат Вълчо Арабаджиев и Кирил Търев.

Вълчо Арабаджиев е син на бизнесмена Ветко Арабаджиев, наследник на известната бизнес фамилия. 19-годишният млад предприемач, който е собственик на актуалната софийска дискотека „Мегами“ в хотел "Маринела" София е учил в престижния швейцарски колеж “Льо Розе”. След като го завършва, продължава образованието си в университет в Лондон. Вълчо владее английски, френски и испански език.



Кирил Търев е роден в Пловдив. Той е син на европейския шампион по овчарски скок от Лозана 1986г. Атанас Търев, който има разнороден бизнес в областта на сметопочистването и туризма. Популярната бизнес фамилия е собственик и на първия екологичен завод в България. Кирил е завършил Международни отношения в престижния университет Webster в Женева, Швейцария. В момента той работи в компанията на баща си. Освен това е и общински съветник от групата на земеделски съюз "Ал. Стамболийски". Младият и образован красавец минава за един от най-желаните ергени в страната.



Депутатът Мартин Иванов, известен като Данона, е сред претендентите за ерген на годината в категорията "Политика".

Мартин Иванов е известен пловдивски бизнесмен и предприемач. Нашумява в публичното пространство с връзката си с фолк-звездата Анелия, по-късно се разделят, но запазват  приятелските си взаимоотношения. През 2014г. влиза в политиката. В момента е депутат в 43-то Народно събрание. Мартин Иванов е лидер и на партията България Без Цензура в Пловдив.



В класацията ще има право да гласуват най-известните светски журналисти в България, които преди това ще номинират ергените в отделните категории. След като бъдат събрани номинациите ще бъдат обявени и самите кандидати в отделните 4 категории. След гласуване чрез специални анкетни карти, журналистите ще са тези, които ще изберат по един победител във всяка една от категориите. На бляскаво светско събитие в края на месец юли в Hacienda Club-Лозенец ще бъдат провъзгласени най-желаните ергени на България за 2015.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама