Приемат предложение за име на общинския приют за кучета в Пловдив

08:13, 24 сеп 16 25 582 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От 1931 г.,  4-ти октомври се отбелязва като Международен ден за защита на животните.

Началото е поставено на Международния конгрес на привържениците на движението за защита на природата във Флоренция, Италия, като е припомнено, че ние сме отговорни както за планетата, на която живеем, така и за всяко живо същество.

Световната общественост е призована да опазва средата, която обитават животните, и да повиши активността си в тяхна защита.

Общинската Дирекция Екология, съвместно с Общинския Приют за безстопанствени кучета подготвят поредица събития, които ще бъдат посветени на този празник.

Едно от мероприятията, които стартират още днес е обществено допитване за  ИЗБОР НА ИМЕ ЗА ОБЩИНСКИЯ ПРИЮТ ЗА БЕЗСТОПАНСТВЕНИ КУЧЕТА. На електронни адреси [email protected]   или   [email protected]  всеки може да участва със свое предложение. На 4-ти октомври, приютът ще получи своето име, а кръстникът -  предметна награда, грамота и почетното звание „Приятел  на Приюта“.

Името на приюта трябва да е звучно и запомнящо се, да е в синхрон с целите и дейността на обекта, както и да носи послание! В допитването може да участва всеки пловдивчанин, без възрастови ограничения.

Всяко предложение трябва да бъде придружено с трите имена на автора, възраст и телефон за връзка. Можете да добавите кратък коментар с мотиви по своето предложение.

Срокът за изпращане на предложенията е до 16:00 часа на 30-ти септември.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама