Масови проверки в Пловдив и региона, 6-ма шофирали пияни и дрогирани

17:57, 24 сеп 16 25 428 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бързи производства са започнати срещу шестима нарушители, заловени в рамките на пътен контрол, осъществен през изминалото денонощие в Пловдив и региона.

В първите минути на днешния ден на бул. „Христо Ботев” в областния град с 2,27 промила алкохол бил засечен 46-годишен водач на лек автомобил „Опел”.

Около 19.30 часа вчера пътни полицаи посетили сигнал за катастрофа с материални щети на ул. „Веслец”. На място било установено, че единият от участниците, на 52 години, е неправоспособен и употребил алкохол 2,88 промила.

По същото време служителите на реда в Сопот спрели за проверка лек автомобил „Мазда”. 39-годишният шофьор от града бил тестван с драг чек и апаратът реагирал положително на употреба на наркотици.

Няколко часа по-късно, около 23 часа, на пътя между селата Милево и Мирово бил хванат 32-годишен жител на първото село, който управлявал лек автомобил „Опел” с 1,45 промила.

По същото време друг пиян шофьор, 43-годишен от село Кръстевич, бил заловен в село Бенковски зад волана на лек автомобил „Ауди” с 2,10 промила.

Междувременно в Ново село 21-годишен жител на Йоаким Груево бил шофирал автомобил от същата марка без да притежава свидетелство за правоуправление. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама