Пловдивчанин спечели суперкола Smart Fortwo на Международния технически панаир

15:00, 01 окт 16 25 196 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пловдивчанинът Александър Стойков Тосев  получи наградата за посетители на Международния технически  панаир. Той вече е собственик на авангардния автомобил Smart Fortwo – подарък от Международен панаир Пловдив, който организира на най-голямата технологична среща на Балканите. Името на късметлията беше изтеглено между повече от 25 000 анкетни карти. С тях беше осъществено допитване сред гостите на изложението, продължило от 26 септември до 1 октомври 2016 година.

Леката кола Smart Fortwo  бе част от колекцията в Смарт палатата, която се прави за първи път. В нея компанията Smart management   представи  иновативни автомобилни решения, финансов инженеринг, модерни подходи за мениджмънт и хайтех разработки. Посетителите видяха демо моделите  на Smart management („Мерцедес“, “Фолксваген“ и „Смарт“) и на „Мото пфое“ („Форд“, „Волво“, „Рейндж  роувър“,„Ягуар“). 

Голям интерес предизвикаха и премиерите на последни модели коли  в изложбата „Автосвят“. Тази година участваха дилърите на „Лексус“, „Тойота“, „Хюндай“, „Ситроен“, КИА, „Пежо“, „Сеат“, „Шкода“, „Лада“ и други марки. Хит сред посетителите стана  прототипът на български електромобил с два багажника.

Гостите на панаира се забавляваха с Дрон шоу, което бе част от новата изложба за роботи и роботизирани системи „Робохайтех“. Летящите роботи бяха най-атрактивната част от нея и спечелиха възхищението на публиката. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама