Националният съвет по туризъм заседава в Пловдив

08:16, 28 окт 16 25 389 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
По покана на кмета на града инж. Иван Тотев днес в град Пловдив ще се проведе изнесено заседание на Националния съвет по туризъм на Република България. Пловдив е втората община след Велинград, която става  домакин на този висок форум.

Заседанието ще се състои в конферентната зала на хотел „Лендмарк Крийк“. След обяд, участниците във форума ще посетят Малката базилика, а вечерта ще уважат празника по повод 10-годишния юбилей на Туристическия информационен център към Община Пловдив, на който ще присъстват многобройни гости, партньори и представители на туристическия бранш от Пловдив.

Изнесеното заседание на Националния съвет по туризъм ще бъде ръководено от министъра на туризма г-жа Николина Ангелкова. Сред гостите на събитието се очаква да присъстват още зам.-министър Ирена Георгиева, председателят на БХРА Благой Рагин, зам.-министри, членове на НСТ, както и председателите на други национално представени браншови сдружения.

На следващия ден, 29 октомври, за членовете на съвета Община Пловдив е подготвила посещение на Археологическия музей и Римския стадион. Организатори на форума са Община Пловдив чрез ОП „Туризъм“, Министерство на туризма – офис Пловдив, със съдействието на ОИ „Старинен Пловдив“.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама