39-годишният Красимир Трифонов ще ръководи БСП - Пловдив

07:11, 09 дек 16 25 784 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Красимир Трифонов ще изпълнява функциите на председател на ГС на БСП – Пловдив  до провеждането на Градска партийна конференция. Това реши ръководният орган – Пленумът на социалистите в града на тепетата тази вечер. Трифонов е на 39 години, семеен с две деца, работи в Сдружение „Местна инициативна група Перущица – Родопи”. Завършил етнология и културен туризъм. Работил е като експерт в Областна администрация Пловдив и Община Пловдив. През 2015 година бе кандидатът на БСП за районен кмет на р. Южен. Член е на БСП от 2003 година, а към момента е член и на Изпълнително бюро. Той благодари за доверието и декларира, че партийната организация ще продължи да работи в духа, наложен от предишните председатели. Трифонов ще разчита на настоящото Изпълнително бюро, в което допълнително включи народния представител Георги Търновалийски, младежкия лидер Теодора Халачева, председателя на младежите в БСП – Централен д-р Любомир Паунов и инж. Атанас Петков.

Заседанието започна с едноминутно мълчание в памет на проф. д-р Красимир Мурджев, който ни напусна преди две седмици. Социалисти решиха една от залите в партийната централа да носи неговото име.

Те отчетоха и анализираха също резултатите от преминалите президентски избори и референдума. На следващ пленум ще бъде определена дата и дневният ред за предстоящото заседание на Градска конференция. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама