Затварят булевард заради следствен експеримент на жестока катастрофа с 3-ма убити

07:45, 09 дек 16 25 284 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Във връзка с осъществяване на следствен експеримент по водено във Второ РУ досъдебно производство за времето от 9.30 часа до 11.30 часа, ще бъде спряно движението на автомобили по бул. “Руски” в отсечката между бул. “Шести септември” и ул. “Генерал Данаил Николаев” (западно платно). Ограничението няма да важи за превозните средства на обществения градски транспорт.

На 18 ноември около 1,20 часа през нощта, на кръстовището на бул. "Руски" и ул. "Ген. Данаил Николаев", при управление на лек автомобил "Ауди А7", в пияно състояние, обвиняемият Любомир Трайков причини смъртта на двама души и телесни повреди на други две лица, пътували в "Пежо 405".

На място загинаха 46-годишният Атанас Ламджиев, който е шофирал "Пежо"- то и 44-годишната Виолета Стоянова, която се возела на предната седалка.Атнас е баща на 3 деца, а Виолета остави бебе сираче.

Другите двама пътници от колата - момиче и момче на 26 и 27 години, бяха откарани в болница. Пострадалата Полина Карастоянова беше с фрактура на черепа, счупени лицеви кости, тежки наранявания в коремната и тазовата области. Тя почина по-късно в болницата

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама