Дани Каназирева е водач на Нова Република в Пловдив и в областта

11:04, 21 фев 17 / Политика 25 387 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Основателят на „Съюз за Пловдив“ Дани Каназирева ще води листите на дясното обединение Нова Република  в 16-и многомандатен избирателен район Пловдив-град и в 17-и район в областта.  Кандидатите за народни представители на Нова Република ще бъдат регистрирани днес в районните избирателни комисии от представители на „Съюз за Пловдив“ и ДСБ.

В листата за Пловдив е Кирил Янкулов от ДСБ, магистър по екология и опазване на околната среда. В листата е и общинският съветник от „Съюз за Пловдив“ инженер Владимир Кисьов.  В областната листа на Нова Република са включени представители почти на всички общини от Пловдивска област.

„Ние държим на личностите и няма да чакаме парламентът да въведе мажоритарни избори, след като милиони ги поискаха. Нова Република е единствената политическа сила, която изобщо не си помисли да изпрати някой отвън за водач в Пловдив, защото градът си има своя лидер. Дани Каназирева е доказан боец – тя печели доверието на хората винаги мажоритарно. Затова не сме изпитвали никакво съмнение, че именно тя трябва да поведе дясното обединение Нова Република в Пловдив и в областта“, коментира говорителят на Нова Република Трайчо Трайков.

Дани Каназирева бе два пъти кандидат за кмет и постигна резултат, изпреварвайки кандидатите на повечето парламентарни партии. Досега „Съюз за Пловдив“ е участвал само в местни избори. За първи път организацията ще участва на избори за Народно събрание.

„На първо място за мен са интересите на Пловдив и Пловдивския регион. За разлика от всички останали кандидати, нямам парийна централа, на която трябва да се подчинявам, което ми дава свободата да говоря и предлагам добрите решения за града и региона ни“, каза  Каназирева

Нова Република ще представи всички свои водачи на листи в сряда в София. Откриването на кампанията обаче ще бъде в Пловдив.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама