Коалиция „Реформаторски блок – Глас народен“ регистрираха листата в Пловдив

15:23, 21 фев 17 / Политика 25 362 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Под номер 13  бе регистрирана листата за народни представители на Коалиция „Реформаторски блок – Глас народен“ в град  Пловдив. Водач е бившият военен министър Николай Ненчев, следван от директора на ОП „Радостни обреди“ в Пловдив – Румяна Толова. Тя е представител  от квотата на „КАУЗА БЪЛГАРИЯ“ , които преди няколко дни подписаха споразумение за подкрепа на Коалицията.

Трети в листата е председателя на ДБГ за район „Централен“  Велизар Дюлгерски. Четвърти е председателят на СДС за град Пловдив Николай Хаджийски, а пета зам.-председателят на общинския съвет Пепа Девиджиева. Шестото място е за представителя на коалиционния партньор „Глас народен“ Красимир Куцаров. Седмо и осмо място заемат съответно Тодор Бозев от БДФ и Божидар Савов от БНД.

Николай Ненчев в роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки. Специализирал е в Европейския парламент. Бил е преподавател в Нов български университет. Заместник-председател на Сдружение „Евроинтеграция”.  Координатор на програма за трансгранично сътрудничество и европейската интеграция за Югоизточна Европа. Бил е началник на кабинета на вицепрезидента Тодор Кавалджиев. Народен представител в 43-то народно събрание. От 7 ноември 2014г. до 26 януари 2017 г. е министър на отбраната на България. Семеен.

Румяна Толова е родена на 02.12.1984г. в гр. Пловдив. Завършила е специалност „Социология“  в Софийския универскитет  и магистратура по „Политически мениджмънт и публични политики“ в НБУ. Експерт в сферата на политическия PR,  рекламните и маркетингови комуникации.  От 2016 г е директор на общинско предприятие „Радостни обреди“. Семейна, с едно дете.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама