Хранят безплатно гладните посетители на панаира

15:38, 22 фев 17 25 381 Шрифт:
Автор:

И тази година част от изложителите на панаира са се погрижили посетителите да не останат гладни. За тези от хората, които не могат да си позволят 10-тина лева за обяд в заведенията, има много производители, които предлагат дегустация на продуктите си. Щандовете на участниците в изложението Винария“, „Фудтех“ и „Вкусове от Италия“ се оказаха най-интересни, пред много от тях имаше дори и опашки. Различни видове сирена, кашкавали, маслини, кисели млека и дори десерти примамваха огладнените от обиколката посетители.

Някои от по-срамежливите се дърпаха, други пък се връщаха по два и три пъти, за да опитват. Усмихнати изложители се стараеха да примамват хората, други дори буквално набутваха чашката с кисело мляко в ръцете на хората. Въпреки светлите часове на деня много посетители надига и чаши-някои от тях откровено си признаха, че са леко зашеметени от дегустациите.

Голяма част от изложителите твърдят, че не предлагат стоките, а само искат да ги представят. Въпреки това имаше много хора, които си тръгваха от палата 11  с пълни чанти.

 

Тази година в така наречения Град на виното и деликатесите участници в изложбите „Винария“, „Фудтех“ и „Вкусове от Италия“ представиха наистина изкушаващи колекции. За първи път има колбаси от дивечово месо, различни видове брашно и зърнени храни, натурални оцети от годжи бери, ябълка, шипка, бъз, малина и арония. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама