Спектакъл с Мартина Вачкова и Атанас Атанасов гостуват в Пловдив

14:50, 26 фев 17 / Култура 25 695 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес в Пловдив от 19 часа гостува най-новото представление „СЕКСКОМЕДИЯ В ЛЯТНА НОЩ”. Сценичен вариант и постановка Юрий Дачев, сценография и костюми Радина Близнакова. Участват: Мартина Вачкова, Атанас Атанасов,Стефан Цирков,Стелиян Николов, Станислава Николова, Иванка Шекерова, Константин Соколов

„Помните ли кога за последен път сте се смяли от сърце? А искате ли да посрещнете пролетното слънце с усмивка и настроение? Ако отговаряте са „ДА”, то се снабдете с билети за шеметната комедия с участието на любими актьори. Има такива нощи... Във въздуха сякаш се носи и разпръсква любов...  Всички  са увлечени от реални и въображаеми любовни трепети. Според  Юрий Дачев ключовата дума  за спектакъла е симпатия. Текстовете на Уди Алън са смешни и тъжни, в тях се виждат несъвършените хора, объркани  и в същото време по особен начин симпатични. И забавни!“, казват от екипа.

Пиесата на Уди Алън е едно намигване към „Сън в лятна нощ” на Шекспир и филма на Бергман „Усмивки от една лятна нощ”. Домакин на спектакъла е ДК „Борис Христов”, билетите са с цени от 8 до 15 лв. и се предлагат в билетен център пред Общината.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама