Изложителите от „Вкусове от Италия 2017“ със заявка за участие и в следващия пловдивски панаир

17:58, 06 мар 17 25 371 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Всички изложители, участвали в 13-то издание на зоната „Вкусове от Италия“, която се проведе в рамките на международните специализирани изложби „Фудтех“ и „Винария“ от 22 до 26 февруари 2017 г. в Международен панаир Пловдив, вече са заявили участие за следващата година. Тази година в изложбата „Агра“ са участвали за пръв път със свои щандове и още 12 компании от Апенините.

„Участието на италианските фирми бе много по-успешно в Международен панаир Пловдив“, споделя Джузепе Аккардо, който е организатор на „Вкусове от Италия“. Той коментира, че италианските предприемачи са били удовлетворени не само, че хранителните им продукти са били харесани от гостите на изложението, но и че са осъществили успешни бизнес контакти с потенциал за развитие.

На щандовете на „Вкусове от Италия“ и тази година изкараха своя стаж 36 възпитаници на ЕГ „Иван Вазов“, с която италианският бизнес има партньорство вече 10 години. Практическото обучение на младежите е в синхрон с последните препоръки на образователното министерство за тясна връзка между бизнеса и процеса на учене. Аккардо уточни, че всички ученици получават сертификат за успешно преминат стаж по италиански език и за запознаване с италианската култура, получени по време на престижното изложение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама