Откриват нов производствен цех на голяма пловдивска шивашка фирма

12:35, 09 мар 17 25 1378 Шрифт:
Автор:

В индустриалната зона на район „Тракия“ в Пловдив предстои да се открие нов производствен цех на една от най-големите шивашки фирми в града, която изнася продукцията си в Европейския съюз.  Кметът на Пловдив инж. Иван Тотев и кметът на район „Източен“  Николай Чунчуков  посетиха основната база на компанията в близост до надлеза „Скобелева майка“, в която работят близо 300 души със средна работна заплата около 1000 лв.

Поради нарасналото търсене и по-голямото количество заявки преди дни собствениците на фирмата са закупили голям парцел в „Тракия“, на която да построят  нов цех за производство. „Надяваме се новата инвестиция да е успешна. Тя е поредното доказателство, че политиката на Община Пловдив за подобряване на бизнес климата в града  води до реални резултати“, коментира кметът на Пловдив инж. Иван Тотев.

От своя страна управителят на фирмата Пламен Колев благодари на общината и районното кметство за обновената пътна инфраструктура в града. Той показа на общинския и районния кмет най-новите иновации в предприятието, реализирани по европейски проект, и им пожела и занапред да подкрепят развитието на икономиката в Пловдив.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама