Стартира националната кампания „ЗАЕДНО за Европа“ в Област Пловдив

07:54, 11 мар 17 25 286 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Областен информационен център – Пловдив стартира националната кампания на мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове, която се провежда под мотото „ЗАЕДНО за Европа“. Кампанията е посветена на 3 годишнини - 60 години Европейски социален фонд, 10 години България в ЕС и 6 години мрежа от 28 информационни центъра. Събитията в Област Пловдив започват днес и ще продължат до 12-ти май 2017 год., когато ще бъде даден официален край на честванията с празничен концерт в Цар Симеоновата градина.

ОИЦ – Пловдив обявява конкурси за есе, рисунка, фотография или аудио-визуален продукт на тема „България в ЕС: 10 години по-късно“. Предложения ще се приемат до 7 април 2017 г. (Пълните условия на конкурсите може да прочетете в прикачения файл).

До месец май експертите на ОИЦ – Пловдив ще посетят различни населени места в 18-те общини в Област Пловдив и ще реализират дни на отворените врати с бенефициенти по програмите, съфинансирани от ЕСИФ.  Кампанията „ЗАЕДНО за Европа“ цели популяризиране на успешни практики, актуални и предстоящи възможности по програмите 2014-2020 и отбелязване на трите годишнини.

Националната кампания „ЗАЕДНО за Европа“ е част от кампанията на Европейската комисия „Европа в моя регион 2017“.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама