ТД на НАП Пловдив предлага на търг имоти в к.к.Пампорово и Слънчев бряг

08:52, 11 мар 17 25 400 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Дирекция „Събиране“ към ТД на НАП Пловдив предлага на търг с тайно наддаване луксозен апартамент , част от хотелски комплекс в к.к.Пампорово с площ 112 кв.м ведно със съответните идеални части от правото на строеж в поземления имот, в който е изградена сградата. Апартаментът е тристаен с две тераси и два санитарни възела, в напълно завършен вид, изградена е и камина с водна риза, с първоначална цена 127 270лв.

Обявена на търг чрез тайно наддаване е и самостоятелна сграда към същият хотел с начин на трайно ползване: покрит басейн . Обектът е с площ 206 кв.м и досега не е въвеждан в експлоатация. Имотът е с първоначална цена 112 780,00лв. Огледите на двата имота стартират на 13 март.

Отново в к.к.Пампорово публичните изпълнители са възбранили имот, чийто собственик не обслужва задълженията си към бюджета. Стартиралата публична продан е за поземлен имот, образуващ УПИ по плана на курорта, заедно с незавършено строителство – блок Б от хотелски комплекс. Тръжната процедура е насрочена за 23 март с първоначална цена от 6,365 млн.лв.

В к.к.Слънчев бряг се предлагат два апартамента в сутерена на хотелска сграда. Помещенията са в готов за експлоатация вид, съответно двустаен  с площ 46 кв.м и едностаен 42 кв.м. Огледите стартират от 16 до 24 март. Търгът ще се проведе чрез тайно наддаване на 30.03.2017 г, от 10,00 часа в сградата на ТД на НАП Пловдив на ул. „Скопие“ № 106, корпус 2.

Предстои и предлагането на търг чрез тайно надаване от отдел „Държавни вземания“ към ТД на НАП Пловдив на седем апартамента в различни зони от гр.Пловдив. Имотите са отнети в полза на държавата от Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама