В Пловдив "зелени" стилисти рестартират косата с биопродукти

13:43, 11 мар 17 25 318 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Глобалната тенденция в световен мащаб за рестартиране на виталността ще бъде доминантата на 26-ия Италиански фестивал на красотата и прическата. "Зелената" му атмосфера в унисон с пролетта навън ще се превърне в притегателен център за потребители и създатели на естетиката във фризьорството. Специализираният форум започва на 31 март в Палата 2 на Международен панаир - Пловдив и ще продължи до 2 април включително, съобщиха организаторите от "Christian of Roma".

Фокусът върху постигането на естествена красота с естествени средства ще се постави още при самото откриване на Италианския фестивал със зрелищно "зелено" шоу. 

"Амбицията ни е да създадем и възпитаме култура за ползване на биопродуктите за коса. Те са бъдещето в индустрията на красотата. Миналата година стартирахме проект в цялата страна за създаване на т. нар. "Биосалони" - места, където фризьорство се прави с абсолютно натурални продукти, без синтетика и химикали. Горди сме, че първи превърнахме тази елитарна доскоро "био"-услуга в достъпна до всеки", обясни един от организаторите на фестивала Елена Кристиано. И допълни, че само година след старта на проекта броят на "Биосалоните" в България е над 100. Целта е биопродукти да има във всеки фризьорски обект в страната, защото няколко бранда вече са създали такива серии, обясниха от компанията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама