EVN България търси студенти по стажантска програма „Младежи с бъдеще“

17:56, 16 мар 17 25 359 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За дванадесета поредна година ЕVN България ще проведе своята лятна стажантска програма "Младежи с бъдеще", която дава възможност на талантливи младежи да придобият реален практически опит в дружеството. Желаещите да участват в програмата могат да кандидатстват по определени позиции, в съответствие с техния интерес и предпочитания. Програмата е с продължителност три месеца: юли, август и септември 2017 г. В зависимост от обявените позиции местата на провеждане на стажовете включват централни отдели на EVN България и клиентски центрове на компанията в Югоизточна България.

EVN България кани желаещите за стаж да подадат своите документи за кандидатстване в срок до 26 април 2017 г. на електронен адрес:[email protected].  И тази година стажантите ще имат възможност да работят по реални и значими проекти, подкрепяни от опитни и квалифицирани специалисти. След края на стажа най-успешно представилите се ще имат шанс да получат предложение за по-дългосрочен ангажимент в дружеството или покана за посещение на централата на EVN в Австрия.

Инициативата на ЕVN България „Младежи с бъдеще“ стартира през 2006 г. За положителните резултати на програмата свидетелства засиленият интерес към нея, като в периода 2006 – 2016 г. в нея са участвали над 365 студенти, а общият брой на кандидатите е над 4500.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама