В Пловдив представят неон в косите - ултрамодерен дрескод

15:58, 18 мар 17 25 363 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Постигането на зрелищния ефект "слънце в косите" дори и в най-непрогледния нощен мрак е сред най-впечатляващите иновации, които ще бъдат демонстрирани на Италианския фестивал на красотата и прическата в Пловдив. 26-о издание е от 31 март до 2 април включително в Палата 2 на Международен панаир - Пловдив", обявиха организаторите.

Официалната презентация за България на единствения в света продукт за подобно оцветяване на коса ще се състои на специално "Неоново парти" на 31 март от 19 часа. "С това продължаваме традицията на вечерните събития, съпътстващи откриването на Италианския фестивал.  

Интересът към неоновите цветове за коса далеч изпреварва появата им на пазара, твърдят експертите. Продуктът вече е хит и освен от почитателите на клубни партита, се очаква с нетърпение и от шоубизнеса и нощните заведения, където ще се превърне в ултрамодерен дрескод.

За широката аудитория неоновата серия ще бъде представена и на подиума в Палата 2 на Италианския фестивал на красотата и прическата, уточниха организаторите.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама