В Пловдив крадат пари, банкови карти и…. вентилационна инсталация

12:43, 20 мар 17 25 290 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Двама мъже от Пловдив са задържани за кражба. Вчера около 14.30 часа е получен сигнал, че мъжете превозват с каруца обемисти метални предмети от необитаема сграда на бул. “България” в областния град.

Пристигналият на място автопатрул на Трето РУ установил, че 25-годишният М.М. и 35-годишният В.А. са задигнали метална арматурна конструкция и вентилационна инсталация на сградата. Двамата са криминално проявени и осъждани. Образувано е бързо производство. Уведомена е районната прокуратура.

Два сигнала за домови кражби са получени в Първо РУ-Пловдив. Вчера за времето от 10.00 часа до 13.00 часа от две жилища в областния град били откраднати общо около 1800 лева, лични документи и банкови карти. Установено е, че посегателствата са извършени през незключени врати. Междувременно от търговски обект в Граф Игнатиево били отмъкнати 330 лева и 15 кутии цигари от различни марки. По случаите са образувани досъдебни производства. Работата по издирване на извършителите продължават криминалисти от районните управления.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама