Пловдив с две номинации в конкурса “Read & Travel“  2017

10:06, 23 мар 17 25 443 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Община Пловдив е номинирана в конкурса “Read & Travel“ (Чети и пътувай), който ще се проведе по време на  XIV-то Международно туристическо изложение „Културен туризъм“ във Велико Търново от 6 до 8 април 2017.

И двете подадени кандидатури са номинирани в категорията „Най-ефективни рубрики и публикации“.

Първата от номинациите е видео отразяване на "Международната среща за туризъм – 2016 – Община Пловдив". Клипът представя едно от ключовите събития в туристическия бранш за Пловдив. Срещата се организира ежегодно от Община Пловдив чрез ОП „Туризъм“ – Пловдив в сътрудничество с Министерство на туризма, частни компании, местни и национални власти. Клипът акцентира върху динамиката и разнообразието на форума, успешно съчетаващ туризъм на преживяването и осъществяване на бизнес комуникации.

Пловдив се състезава в същата категория и с публикациите на журналисти от Международна асоциация на журналистите и писателите в областта на туризма FIJET. Напомняме, че престоят им в град Пловдив през периода 7 - 9 септември бе свързан с церемонията по връчване на наградата „Златна ябълка“ – едно от най-престижните отличия в туристическия бранш, което се връчва ежегодно на определена дестинация, браншова организация и др. Наградата е за постижения в областта на туризма и е „своеобразен туристически Оскар“.

Представянето на номинациите от конкурса ще бъде направено от жури по време на Международното изложение „Културен туризъм 2017” във Велико Търново. Наградите в отделните категории ще бъдат връчени на заключителната официална вечер на изложението.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама