13 мотористи са задържани при откриването на мотосезона в Пловдив

12:24, 23 мар 17 25 558 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тринадесет мотористи са били задържани за срок до 24 часа вчера в полицията в Асеновград. В рамките на проведена специализирана операция за безопасност на движението, за времето от 10.30 часа до 15.30 часа, в село Бачково служителите на реда засекли 12 мотоциклета от различни марки без регистрационни табели. Срещу водачите им, на възраст между 17 и 39 години, са започнати бързи производства.

Същевременно бързо производство е образувано и срещу 22-годишен моторист, който бил под въздействие на наркотични вещества. Предстои материалите да бъдат внесени в Районна прокуратура – Асеновград.

Моторист пък е приет в болница след пътен инцидент между Асеновград и Бачково. Сигналът е получен в полицията вчера към 12 часа, чрез телефон 112. На място било установено, че ударът настъпил между лек автомобил “Сеат” с 61-годишен шофьор и мотоциклет “Ямаха” с 43-годишен водач от пазарджишка област, който е настанен в болница за наблюдение. Мъжете са тествани с дрегер, резултатите са отрицателни. Взети са им кръвни проби за алкохол. Причините за катастрофата се изясняват в рамките на образуваното досъдебно производство в РУ – Асеновград.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама