Уникални великденски яйца показват на изложбата „Цветна пролет“ в Пловдив

16:30, 23 мар 17 25 353 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Великденски яйца, за чиято украса са използвани над 20 техники, ще бъдат показани на изложбата „Цветна пролет 2017“ от 29 март до 2 април в Международен панаир Пловдив.  Посетителите на „Цветна пролет“ ще видят яйца, нашарени с помощта на карфица или оплетени с тел. Специализираната изложба показва и широк спектър от традиционни и екзотични цветя, декоративни храсти и дръвчета, разсади, семена, овошки, торове, препарати, инструменти, керамични съдове.

Предстоящото издание на „Цветна пролет“ ще предостави на посетителите по-голям избор,  тъй като изложителите са с 30% повече в сравнение с миналата година, а ангажираните експозиционни площи – със 79%. За първи път участват разсадници от Гърция и се очаква те да демонстрират различни видове средиземноморска растителност. Новост са и роботите косачки, които могат да се използват във всеки тип градина.

Изложбата отново се провежда  в рамките на Дните на семейството, свободното време, хобито и модата, които ще продължат до 2 април. Те включват още: Международна изложба „Природа, Лов, Риболов“ (от 29 март),  Изложба на общините (от 29 март), Европейски панаир  на предприятия и кооперации от социалната икономика (от 30 март), Италиански фестивал на красотата и прическата  (от 31 март),  международни киноложки  изложби (от 1 април). Очакват се над 20 000 посетители от страната и чужбина. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама