Събират средства за болната Луиза Тодорова

10:00, 25 мар 17 25 448 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Пловдивски Културен Институт обявява БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ за набиране на средства в подкрепа на Луиза Тодорова. Всички средства от провежданите редовни класове до 31 март ще бъдат дарени в полза на Дарителската кауза за Луиза. На Рецепция на Пловдивски Културен Институт има поставена и Дарителска кутия. 

Луиза е само на 46 години, архитект по професия и има редица реализирани проекти в България. Любовта й към йога от години, я мотивира да специализира допълнително като йога преподавател към Националната спортна академия и в свободното време да споделя знанието и своя опит с другите. През 2015 година отваря и първия йога клуб в град Карлово, който бързо набира популярност, заради нейната отдаденост и откровено служене.

За съжаление през февруари 2016 година след няколко внезапни неразположения е открит тумор в мозъка и направена спешна операция с преминати последващи лечения. Състоянието й бързо се подобри, но преди месец при контролен преглед е открит нов тумор, който нараства бързо и лекарите в България отказват да оперират. Единственото решение е спешно лечение в Турция или в Германия, тъй като в България няма кадри за кибер-нож, който би могъл да се приложи в нейния случай. За Луиза и семейството това е финансово непосилно – необходимата сума е 50000 евро.

Дарителска сметка  на името на Луиза Георгиева Тодорова - IBAN BG02 UNCR 7000 1522 9016 83; Валута BGN; Клон 372; BIC(SWIFT) код на УниКредит Булбанк: UNCRBGSF.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама