„Регистрирай куче и спечели награда” в Пловдив

12:50, 01 апр 17 25 324 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Първия ден на месец април Община Пловдив е предвидила за начало на две кампании, посветени на Международния ден за защита на безстопанствените животни – 4-ти април.

Първата е „Регистрирай куче и спечели награда”. Тя ще се проведе за трета поредна година. Насочена е към собствениците на домашни кучета, които стриктно спазват законовите разпоредби и надлежно декларират притежаването на домашното си куче. Целта на кампанията е да стимулира активността на собствениците на кучета в това им задължение.

Предвидено е 12 изрядни притежатели на кучета, да получат пакет подаръци за своя любимец /разнообразни аксесоари и груминг услуги/, ако до 30-ти ноември 2017 г. регистрират своето домашно куче в районната администрация по местоживеене.

Втората е кампания за подпомагане  кастрацията на домашни кучета и котки, отглеждани в Пловдив. В нея могат да се включат собственици на идентифицирани домашни кучета с извършена административна регистрация, както и собственици на домашни котки, притежаващи надлежно издадени ветеринарномедицински паспорти.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама