Опашки за хоби феста в Международен панаир Пловдив

16:28, 01 апр 17 25 420 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Хобифест събра хиляди пловдивчани и гости на града на 1 април в Международен панаир Пловдив.  От рано сутринта пред касите за билети стояха опашки от хора, привлечени от новостите и атракциите, които се демонстрират в рамките на шест изложения.  Те се превърнаха в притегателен център за  любителите на лова, риболова, туризма, цветарството, градинарството, декорацията, модата и кинологията.

Децата се удивляваха на различните породи кучета от киноложките изложби и на красивите цветя от „Цветна пролет“. Те се забавляваха с интерактивни игри и куизшоу в празника „Лесовъд за един ден“ и научиха много факти за природата, растенията и животните. Майките купуваха цветя, декоративни храсти и дръвчета, овошки и разсад за градината. Пазаруваха  модни облекла и трикотажни изделия от Европейския панаир на предприятия и кооперации от  социалната икономика.

Дамите  се възхищаваха се от уменията на световно известни коафьори, демонстриращи своето майсторство на Италианския фестивал на красотата и прическата. Щандовете с продукти за коса, лице и тяло, бяла и цветна козметика непрекъснато бяха  окупирани от посетители. През това време мъжете разглеждаха  експозицията от ловни трофеи, пушките, въдиците и екипировката в изложбата „Природа, Лов, Риболов“. Най-запалените пробваха видеотренажора за  риболов,  гледаха демонстрации на уреди за привличане на дивеч, възхищаваха се на лодките и яхтите.

Над 23 000 посетители видяха изложенията, включени в  Дните на семейството, свободното време, хобито и модата: „Природа, Лов, Риболов“, „Цветна пролет“, Изложба на общините, Италиански фестивал на красотата и прическата, Европейски панаир на предприятия и кооперации от  социалната икономика, киноложки изложби.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама