Над 1000 лева събраха от Пловдивския Културен Институт в подкрепа на Луиза

16:51, 05 апр 17 25 293 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

1020 лева са средствата, събрани от Пловдивски Културен Институт по време на обявената Седмица на благотворителността ( 27 март – 2  април) в подкрепа на Луиза Тодорова, която се нуждае от парична помощ, за да продължи лечението си след установена диагноза тумор в мозъка. Това обяви директорът на Института Марияна Стракова.

В продължение на 7 дни, посетители и треньори на Пловдивски Културен Институт даряваха своята подкрепа в специално обособената благотворителна кутия, поставена в Изложбената зала на сградата.

„Благодарение на всички нас събраните средства вече са около 22 хил. евро, които ще стигнат за първата операция на Луиза след броени дни в Турция“, обясни Марияна Стракова. За цялостното лечение на 46-годишната Луиза са необходими още средства, затова кутията за дарения остава на разположение за пловдивчани в сградата на Пловдивски Културен Институт.

Дарителската сметка на името на Луиза Георгиева Тодорова  също остава активна - IBAN BG02 UNCR 7000 1522 9016 83; Валута BGN; Клон 372; BIC(SWIFT) код на УниКредит Булбанк: UNCRBGSF.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама