Пловдивски ученици получават своята „Вълшебна абитуриентска нощ”

07:40, 07 апр 17 25 361 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бивши  абитуриенти от Пловдив ще дарят своите вечерна рокля или костюм на момичета и момчета, чийто бал предстои. Така зрелостниците, които са с по-малки възможности, ще получат своята „Вълшебна нощ”. Благотворителната инициатива „Сподели спомен” се организира от Мол Марково тепе и Общество Nota Bene и ще се проведе в търговския център.

Подарените тоалети ще бъдат експонирани върху манекени в Мол Марково тепе, където могат да бъдат разгледани от всички, които желаят. Днес в 18.00 часа в търговския център дарителите ще донесат своите тоалети, след което с официалните облекла ще бъдат „пременени” манекените, а от манекените ще поемат, с каляската, към своите нови притежатели – абитуриенти, випуск 2017-а.

Проявяващите интерес ще имат възможност да разгледат официалните облекла в продължение на две седмици – от 7 до 20 април, в Мол Марково тепе,  както и да изберат най-подходящото за тях. Единственото условие е абитуриентите, получили избраната от тях дреха, да изпратят снимки от бала си, на които са облечени с тоалета.

Паралелно с това, търговският център организира и кампания за предоставяне на автомобили, които да откарат децата до съответния хотел или ресторант, в който се провежда балът на тяхното училище.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама