Студенти от МУ - Пловдив спестили пари от бургери за награден фонд в състезание

07:55, 08 апр 17 25 420 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

По нестандартен начин студенти от Медицински университет - Пловдив отбелязват с ден закъснение световния ден на здравето и професионален празник на работещите в здравеопазването в България.  Причината обаче е, че съботният ден е много по-удобен за спортния празник "МИСИЯ: РАЗДВИЖИ СЕ!»", който те организират. Той започва днес от 11.00 часа в парк Лаута, район Тракия. Ще се провежда едновременно на 4 пункта, разположени на главната алея, на входа откъм Парк Хотел Пловдив и до детската площадка.

Любителите на стрийт-фитнеса ще имат удоволствието да тренират с екип от професионални инструктори. Подготвени са много въпроси за любознателните, изненадващи предизвикателства и интересни игри. За активно участващите ще има награди, а за всички останали – подаръци. „Наградният фонд“ е предимно от плодове и е осигурен от самите студенти, които с мотото "Спести от бургер, дай за плод!" са събрали средствата за финансиране на празника.

За четвърта поредна година кампанията «Мисия: Раздвижи се!» е организирана от Асоциацията на студентите по Фармация в България съвместно с Асоциацията на студентите медици – Пловдив и Студентски Съвет при Медицински Университет – Пловдив.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама