Операта в Пловдив търси разпоредители и касиери

08:54, 10 апр 17 25 405 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Опера Пловдив търси учащи и студенти над 18 години, желаещи да работят като разпоредители за фестивала OPERA OPEN 2017 на Античен театър и на спектаклите и концертите на операта. Търсят се и желаещи за почасова мобилна работа като касиер за месеците май-юли 2017.

Разпоредителите на OPERA OPEN проверяват входните билети, настаняват публиката, разпространяват програми и рекламни материали, подготвят залата за публика, дават информация на зрителите, следят за реда по време на представления и други. Стандартно са ангажирани между 19 и 23:30 на Античен театър 1-2 седмично през юни и юли и/или между 18:15 ч. и 21:30 - 22 ч. в делнични вечери през останалите месеци в годината в Дом на културата. Билетните касиери са ангажирани по индивидуален план предимно в часовете 16 - 20 часа, както и през уикендите.

Изискванията към кандидатите е да са приветливи, лъчезарни, учтиви, комуникативни и инициативни, с добри умения в разрешаването на проблемни ситуации.

Желаещите трябва да изпратят кратка автобиография с контакти за обратна връзка, актуална снимка и мотив за заемане на мястото до Опера Пловдив във facebook до 18.04, вторник.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама