Пловдивските управници с поздрав за Великден

12:49, 16 апр 17 25 252 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

С цитат от Библията кметът Иван Тотев се обръща съм пловдивчани за Христовото Възкресение. "Ангелът се обърна към жените и им рече: не бойте се; зная, че търсите разпнатия Иисуса; няма Го тук: Той възкръсна, както беше казал; дойдете, вижте мястото, дето е лежал Господ, и идете скоро, та обадете на учениците Му, че Той възкръсна от мъртвите, и ето, преварва ви в Галилея; там ще Го видите. На, казах ви."

Според областният управител Здравко Димитров Великден е времето, когато изричаме своята съкровена молитва за здраве и благополучие. „Този светъл празник ни прави съпричастни с най-големия християнски урок за любов и велико мъченичество в името на живота, и ни дарява със смирение, човеколюбие и прошка. Възкресението на Господа Исуса Христа дарява спасение, надежда, радост и светлина на милиони вярващи християни. Нека всеки от нас потърси любовта и вярата, които да сподели със своите семейства и близки“, казва в обръщението си Димитров. Той пожелава на всички Светли Великденски празници, изпълнени с обич, топлина, радост и нека бъдем по-добри!

„Нека на празника има спокойствие и топлина в дома ви, а добротата и надеждата никога да не напуска сърцето ви!Вярвам, че светлината на Христовото възкресение ще озари душaтa и сърцето ви, а с делата си ще съхраните надеждата за един  по-добър и справедлив свят!“, заявява в своя празничен поздрав председателят на Общински съвет-Пловдив Савина Петрова.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама