Пловдивчани чакат на опашка за снимки с известни готвачи

15:47, 21 апр 17 / Любопитно 25 597 Шрифт:
Автор:

Звездите Иван Манчев, Андре Токев, Иван Звездев, Ути Бъчваров, Таньо Шишков,  Андрей Стоилов и други водещи имена са част от журито в 10-то юбилейно издание на Национална Кулинарна Купа България 2017. Надпреварата се провежда за втора поредна година в палата номер 2 на Международен панаир-Пловдив.

Два часа имаха 10-те участника в категорията „Най-добър млад готвач“, да са покажат най-доброто на което са способни. Посетители от публиката заеха място на масите, за да опитват от ястията, сготвени от младите готвачи и които бяха оценявани от престижното жури.  „Те са много добре подготвени от преподавателите им, които са ги възпитали на добър вкус.

Снимка: Topnovini.bg

Прави впечатление, че въпреки залитането към модерното кулинарно изкуство младежите не забравят и българските ястия“, категоричен е шеф Таньо Шишков.

Снимка: Topnovini.bg

„Тази година очаквам по-добро представяне от младите хора в сравнение с миналата година“, каза шеф Иван Манчев. Заедно с Ути Бъчваров и другите си известни колеги той откри форума. Оказа се обаче, че пловдивчани обожават шеф Андре Токев. При всяко излизане извън специалните заграждения той беше преследван за снимки.  Немският възпитаник учтиво се усмихваше без да откаже на нито една молба.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама