Пловдив ще е домакин на престижен уиски фестивал

12:17, 22 апр 17 25 315 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 12 и 13 май в Пловдив година ще се проведе първият WHISKEY FEST PLOVEDIV. И в двата дена дегустациите ще са до полунощ. Билети за предстоящия WHISKEY FEST PLOVEDIV се предлагат предварително онлайн и в партньорските уиски магазини и барове в Пловдив, Стара Загорa и Казанлък. Билетите на стойност от 20.00 и 30.00 лв. ще може да се закупуват и на място по време на фестивала.

ЕДНОДНЕВЕН билет включва професионална дегустационна чаша, 6 уиски кредита и бутилка вода. ДВУДНЕВЕН билет включва професионална дегустационна чаша, 10 уиски кредита и вода. Уиски валутата се разменя за дегустационни драмове – мерната единица на фестивала, която е равна на половин унция или 15 милилитра уиски еликсир.

По време на фестивала ще се провеждат Майсторски класове и уиски дегустации за напреднали. Лекторите – родни и международни уиски експерти, ще обогатят познанията на гостите, ще споделят тайни и ще развенчават митове. Анкетна карта ще дава възможност да участвате в специална томбола с примамлив награден фонд, а шоуто ще се запълни от уиски дебат между различни световни производители

Ръчно направен шоколад, специализирано предлагане на пури, както и уникално кафе с инфузии от уиски ще завършат палитрата от удоволствия за сетивата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама