„Большой Московский Цирк” гостува в Пловдив с новата си програма

15:24, 23 апр 17 25 346 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Новата, свръхтехнологична програма  на цирка на бъдещето е озаглавена - „CIRCUS 2.0”  - цифрите, които се използват в компютърните технологии, когато програмата мине на следващо ниво. Всеки следващ спектакъл на „Большой Московский Цирк” е стъпка напред, както в артистичен, така и в технологичен аспект. Световноизвестният цирк пристига в България с 8 тира, които превозват конструкциите, декорите и животните на цирка.   

Конете и кучетата, са настанени в луксозни отделения,  съответстващи на апартаменти в 5 звездни хотели, със специални системи за охлаждане и изхранване . Ветеринарни лекари изготвят график за тренировки на всяко животно, както и строг хранителен режим, включващ прясна риба и месо за кучетата и специални видове мюсли за конете. Артистите от цирка наричат животните свои приятели и партньори и по езика на тялото определят тяхното настроение и характер.                           

На манежа, братя Запашние ще представят уникална атракция с изпълнение на салтомортале  /смъртен скок/ и други опасни,  акробатични номера върху препускащи коне. Децата ще се забавляват с дресурата на кучета. Шоу спектакълът е с ефектен декор, пищни костюми, авторска музика изпълнена от оркестър на живо и  оригинална хореография.Мащабната  продукция превишава 100 души  - акробати , фокусници,  жонгльори, клоуни и дресьори на животни. На арената на цирка ще излязат едни от най – добрите циркови артисти в света -  водещи имена на руския цирк, лауреати на престижни фестивали и майстори на спорта от международна класа.

 Основатели на "Болшой Московский Цирк" са  Братята Асколд и Едгар, от циркова династия Запашни  -  абсолютни лидери по продажба на билети в Русия и в света. На година броят на зрителите им е около 700 000 души. Освен, че са в ТОП 100 на руския Форбс за най-богати хора, двамата са режисьори на  спектаклите  на "Болшой Московский Цирк" .

Цените на билетите за пловдивската публика са от 40 до 100 лв. Деца до 7 годишна въздраст се допускат без билет,  aко не заемат отделно място. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама