111 магистър-фармацевти се дипломират във Факултета по фармация на МУ-Пловдив

08:00, 25 апр 17 25 585 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

111 студенти “Факултета по фармация” на Медицински университет – Пловдив ще получат своите дипломи за висше образование на образователно-квалификационна степен „Магистър“ с професионална квалификация „магистър-фармацевт“. Изпращането на деветия випуск ще се състои на тържествена промоция днес от 11 часа в Дома на културата „Борис Христов“

С отличен успех от следването и от държавните изпити са 6 студенти. Средният успех от следването за целия випуск е добър 4.22, а от държавните изпити – добър 4.16. Магистър-фармацевт Даниела Алексиева Йосифова, която е първа по успех, ще отговори на словото на Промотора. Втората по успех - магистър-фармацевт Таня Христова Милева, ще чете клетвата.

Тържествената церемония ще се води от декана на факултета – проф. д-р Людмил Пейчев. Промотор ще бъде доц. Людмил Луканов – предишен декан на факултета и дългогодишен преподавател.

Според Националната рейтингова система на висшите училища в България възпитаниците на Фармацевтичен факултет на МУ-Пловдив намират почти 100% професионална реализация.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама