Безплатна тренировка на открито до Братската могила

07:52, 29 апр 17 25 458 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

По традиция сдружение Сдружение „FunctionalFi7Army” организира безплатни тренировки на открито през почивните дни. Интересът е огромен сред групите във Facebook и всеки следващ път участниците в спорта на чист въздух се увеличават. В Пловдив тренировката ще бъде днес от 10 до 11 часа до Братската могила.

„FunctionalFi7Army” са седем млади мотивирани личности, които имат за цел да запознаят обикновения човек със спорта като здраве, да развият всеки спортист независимо от спорта ,който практикува, в атлет, да покажат правилния и здравословен път към изграждане на един тонизиран и продуктивен човешки организъм.

Сдружението е с нестопанска цел и изцяло се уповава на развитието и популяризирането на спорта в частност функционалния фитнес, като част от физическата култура, за обединяване на творческите усилия на спортисти и граждани. Участниците в провелите се досега тренировки на открито не са само млади, здрави лица, но и представители от различни възрасти – деца и юноши, възрастни и стари хора, хора с нисък физически капацитет, с повишен здравен риск, хронични заболявания и др.

Основните цели на този тип физическа активност са повишаване на физическия работен капацитет и запазването му на високо равнище с напредване на възрастта, устойчивост към стреса, профилактика на социално-значимите заболявания, подобряване качеството на живот при хора с хронични заболявания, задоволяване на естетически потребности и др.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама