Назначиха кадър на ГЕРБ за зам.- областен управител на Пловдив

11:33, 12 май 17 / Политика 25 783 Шрифт:
Автор:

Областният ръководител на ЖГЕРБ - Пловдив област Eвелина Апостолова е назначена за зам.- областен управител на Област Пловдив, съобщиха от ръководството на партията.

Евелина Апостолова е родена в Пловдив, омъжена, с една дъщеря. Завършила е стопанско управление, бизнес комуникации и връзки с обществеността. Областен ръководител на ЖГЕРБ – Пловдив област от 2015 година, работила е като координатор „Институции, семинари и обучения“ в ГЕРБ – Пловдив област, била е ръководител отдел „Реклама и маркетинг“ към БНТ –Пловдив. Тя е член на ПП ГЕРБ Пловдив област още от създаването на ГЕРБ.

Назначението идва дни след като Ангел Рангелов освободи поста. Припомняме, че неговото име се свързваше с БСП. Ангел Рангелов е завършил Академия на Министерството на вътрешните работи и юридически факултет на Софийски университет. Той има 33 годишен стаж в структурата на МВР. Рангелов е бил директор на Областна дирекция Полиция, на ОП „Синя зона - паркинги и гаражи“ Пловдив и ръководител отдел „Сигурност“ към ВЕЦ Пловдив.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама