382 кг пластмасови капачки събраха в пловдивския район "Северен"

11:21, 25 май 17 25 319 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Нови 382 кг пластмасови капачки предаде кметът на район "Северен" инж. Ральо Ралев, събрани благотворително в администрацията на района. Вече повече от една година кметството участва в тази благородна инициатива на организацията Here2Help за събиране на пластмасови капачки, съобщи Ралев.

Целта на кампанията е да провокира мисленето на хората в екологична насока като по този начин допринесе за опазването и съхранението на заобикалящата ни среда. Чрез събирането и преработването на рециклируеми материали всички приходи се даряват за обществени каузи.

В момента от Here2Help търсят следващата кауза. Ако имате идея или кауза, която да реализирате, те са готови да я припознаят и да помогнат с реализирането й. За целта изпращайте предложения  до тях на имейл: [email protected] или в страницата им в фейсбук. При подбора ще се взимат в предвид следните неща: 1) Колко човека ще бъдат облагодетелствани от идеята; 2) С какво ще допринесе тази идея за облагодетелстваните от проекта; 3) Да се вмества в бюджета, който в момента е все още ограничен. Идеите ще се събират до 4 юни. След тази дата ще се направи подбор и ще се пусне анкета с 5-те най-добри според Here2Help. Идеята събрала най-много гласове ще бъде реализирана.

Район “Северен” продължава да съдейства в събирането на капачки. Те могат да се предават денонощно на дежурния служител в районната администрация на адрес бул."Цар Борис ІІІ Обединител" № 22А.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама